avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Se poate întocmi testament sau donație ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Se poate întocmi testament sau donație pentru un ...

Bună ziua!
Se poate întocmi testament sau donație pentru un imobil(casa cu curte), cumpărată în anii ‘80 pentru care nu există cadastru și carte funciară?
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:18, 25 Aprilie 2025
Testament da,donație mai mult ca sigur nu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca a fost vanduta o casa iosif_monica iosif_monica Buna ziua, Bunica mea are o casa care as vrea sa stiu daca a fost vanduta sau nu unor rude care incearca sa o pacaleasca. Ea a facut doua comotii cerebrale ... (vezi toată discuția)
Testament fara actul de donatie, doar cu actul de intabulare Mihai1924 Mihai1924 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati daca se poate cu urmatoare speta: Doresc sa fac un testament pentru copil, imobilul pe care vreau sa il las copilului este ... (vezi toată discuția)
Proceduri pentru iesire din indiviziune Rammona Rammona As dori sa stiu ce tipuri de acte sunt necesare pentru iesire din indiviziune si care sunt pasii de urmat. Mentionez ca am cumparat un teren de 1100mp ... (vezi toată discuția)