avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate redeschidere dosar suspendat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

redeschidere dosar suspendat

Deoarece am adus o fișă de aptitudine eliberată de un medic de medicina muncii care nu are contract cu angajatorul, acesta mi-a suspendat contractul de muncă pe art. 50 lit. h codul muncii. După 6 luni a desfăcut contractul.
Am contestat ambele decizii la instanță, fiecare făcând obiectul unui dosar.
Dosarul care privește desfacerea a fost suspendat conform art 413 al. 1 CPC pînă la soluționarea definitivă a dosarului privind suspendarea.
Recent, instanta a anulat suspendarea și am motive să cred că hotărârea va rămâne definitivă.
Întrebarea este: după rămânerea definitivă a anulării suspendării, trebuie să fac o cerere de redeschidere a celui de-al doilea dosar, sau o să fie redeschis din oficiu?
Dacă trebuie să fac cerere, aceasta trebuie timbrata?

Alte discuții în legătură

Care este procedura de reluare a judecarii procesului, in urma suspendarii facultative? ctm ctm Intr-un proces civil, avand ca obiect contestatia la executare silita instanta a decis suspendarea facultativa a acestuia, in baza Art. 413, alin. (1), pct. 2 ... (vezi toată discuția)
Termen repunere pe rol menoin menoin care este termenul pentru repenune pe rol pentru un dosar suspendat conform art 413 (1) 1? Art. 413 Suspendarea facultativă (1) Instanţa poate ... (vezi toată discuția)
Buna dimi În legătură cu suspendarea facultativa prevăzută ... Antik Antik Buna dimi În legătură cu suspendarea facultativa prevăzută de art.413 alin 1 pct 1 Cpc Într-un proces de evacuare pârâtul face un proces separat ... (vezi toată discuția)