avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna dimi În legătură cu suspendarea facultativa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna dimi În legătură cu suspendarea facultativa prevăzută ...

Buna dimi

În legătură cu suspendarea facultativa prevăzută de art.413 alin 1 pct 1 Cpc

Într-un proces de evacuare pârâtul face un proces separat și se prevalează de existenta unei cauze cu strânsă legătură...
Instanta admite suspendarea

Tipul de acțiune în noul dosar făcut de pârât este o acțiune în constatare
Prin urmare pârâtul nu obține vreun drept asupra bunului din care se solicită evacuarea.
În noul proces pârâtul solicită constatarea nulității unui act notarial .

Problema e că pârâtul a făcut al 3 lea dosar identic și a obținut suspendarea procesului în trei rânduri.
La una dintre suspendări pârâtul s-a prevalat de existenta unui dosar anulat și a obținut suspendarea....doar pe vorbe,fara probe.
Avocați am avut vreo 4 de pe aici ...mai caut.
Adică ,eu îl repun pe rol și pârâtul face alt dosar . Toate aceste dosare au fost anulate în temeiul art 200 alin4 Cpc

Deși am formulat cerere timbrată pt.abuzul procesual nu a fost luată în considerare.

Cel mai recent răspuns: seldom , utilizator 04:47, 4 Septembrie 2020
Din păcate nu aveți noroc cu judecătorul.... Degeaba ați schimbat patru avocați, este același judecător care admite cererile de suspendare.

Ați declarat recurs împotiva încheierilor prin care s-au admis cererile de suspendare ?
Am depus și recurs și am arătat cu probe, chiar cu încheierea de anulare a cererii care a provocat suspendarea arătând că la data suspendării nu era îndeplinită condiția că procesul care provoacă suspendarea se afla în curs de judecată ,că există termen.
Mi-a traso că neîntemeiată.
Am sesizat Insp.Judiciara,aștept un răspuns.
Buna ziua,

Va trebui sa asteptati pana paratul nu va mai face niciun alt proces, posibil sa existe o legatura stransa de vreme ce se suspenda de fiecare data. Este interesant sa vedeti motivarea instantei de recurs.

Asemanator patesc si eu cu un parat, a deschis 3 procese ca sa obtina suspendarea, sper sa reusesc sa trec peste aceste tergiversari.

Daca totusi suspendarile repetate ale cauzei sunt nejustificate aveti la indemana si o contestatie privind tergiversarea procesului de catre instanta.

Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea dreptului meu la aparare nordisk nordisk buna sunt reclamant intrun proces de evacuare si mi s-a suspendat procesul pe langa suspendarile de drept cunoscute cu Covid 19 si suspendarea cu greva ... (vezi toată discuția)
Suspendarea judecatii Dor77 Dor77 Buna ziua , As vrea sa stiu daca instanta poate suspenda judecata de mai multe ori in cursul unui proces avand in vedere cele expus mai jos. Actiune in ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie contestat s.stefan s.stefan Buna ziua, Ce statut are un prcoes verbal contestat? In speta, in urma unui eveniment rutier, mi s-a intocmit un proces verbal de contraventie prin care sunt ... (vezi toată discuția)