avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... incalcarea dreptului meu la aparare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

incalcarea dreptului meu la aparare

buna

sunt reclamant intrun proces de evacuare si mi s-a suspendat procesul pe langa suspendarile de drept cunoscute cu Covid 19 si suspendarea cu greva magistratilor , in doua randuri pentru 413/2 suspendare facultativa pt. existenta unui proces separat intentat de parat atunci cand a vazut ca am solicitat evacuarea sa din imobilul meu.....

problema e ca procesele care au provocat suspendarea nu se afla in curs de judecata , nu au termen de judecata.
-am depus de curand cerere de repunere pe rol si s-a respins mentinandu-se masura suspendarii.
La termenul de judecata fixat pt judecarea cererii de repunere pe rol nu au fost citate partile, nu s-a judecat in camera de consiliu aceasta cerere.

Sunt motive de recurs ? pt ca daca eram citat puteam aduce si alte argumente ,pe care nu le-am precizat in cererea de rep. pe rol.

multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:46, 6 August 2020
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati unui avocat caruia sa-i prezentati toate datele si probele si care, dupa analiza lor, va poate indruma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelămurire in cadrul unei suspendări facultative 413/1 repunerea ... Antik Antik Nelămurire In cadrul unei suspendări facultative 413/1 repunerea pe rol se face prin încheiere cu citare ? In cauza este vb.despre o suspendare ... (vezi toată discuția)
Buna dimi În legătură cu suspendarea facultativa prevăzută ... Antik Antik Buna dimi În legătură cu suspendarea facultativa prevăzută de art.413 alin 1 pct 1 Cpc Într-un proces de evacuare pârâtul face un proces separat ... (vezi toată discuția)
cererea de repunere pe rol Antik Antik Speta : S-a suspendat o cauza in temeiul art 413 alin 1 pct-ul 1 Am depus recurs prin care am aratat cu probe ca procesul care a stat la baza suspendarii ... (vezi toată discuția)