avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecina mea a intabulat pe numele ei o suprafata de 40 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecina mea a intabulat pe numele ei o suprafata de 40 mp, luand ...

Vecina mea a intabulat pe numele ei o suprafata de 40 mp, luand si din terenul de sub casa mea. Mentionez ca in urma nesfarsitelor procese am ramas cu o suprafata de 250 mp. Ar fi putut sa ia teren in alta parte, dat fiind ca acolo este si canalizarea. Apoi a vnul andut o suprafata de teren langa aceasta fasie de 40 m, iar noul proprietar si-a facut drum pentru a-si face casa. La ce distanta fata de casa mea poate fi construit drumul?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:45, 26 Aprilie 2025
Trebuie vazuta si analizata situatuia de fapt,
si reglementarile de urbanism locale.
Abia apoi, se poate emite o parere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie pe teren in litigiu zadryana zadryana buna ziua, vreau sa incep constructia unei case pe un teren care are latimea de 9.75 metri. din aceasta latime, 1,5 metri se afla in litigiu cu vecinul. ... (vezi toată discuția)
Caut un teren care să se încadreze în bugetul meu dar ce am găsit e teren agricol, însă într-o zonă în continuă dezvoltare. ce părere aveți, se poate construi? Andreea cip Andreea cip Buna seara..caut urgent un spatiu sa incep o casa si am gasit..pentru bugetul meu..dar am citit pe net si se poate sa nu pot construi..terenul este ... (vezi toată discuția)
Sansa de a costrui o casa DanutStelian DanutStelian Posed o parcela de teren de 360 mp intravilan, cu front la strada de 9 m. As vrea sa stiu daca pot costrui, casa de locuit, cabana, si ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)