avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am găsit o geanta într-un Mall, din păcate am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am găsit o geanta într-un Mall, din păcate am ...

Bună ziua,!,am găsit o geanta într-un Mall,din păcate am plecat cu ea acasă,mu am predato agazinuluidupă trei ore polițiști au venit la mine acasă și m au dus la secție,nu am luat nimic din geanta ,ce ma poate aștepta ca pedeapsa ,,in aceeași zi am vrut s-o restitui dar a fost prea târziu,multumesc,cu mențiunea ca geanta era uitata cu acte și bani în ea
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Aprilie 2025
Gabi 123, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:05, 27 Aprilie 2025
Nu patiti nimic daca intenția era sa o duceți la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj OlariuClaudiuMihai OlariuClaudiuMihai Buna ziua, acum o saptamana am fost intr-un club din Bucuresti. Spre dimineata, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, in baia baietilor au intrat un baiat ... (vezi toată discuția)
Salut! acum două săptămâni am facut cea mai mare prostie ... janssen188 janssen188 Salut! Acum două săptămâni am facut cea mai mare prostie din viața mea. Am incercat sa fur o bluză si un tricou din Mall in valoare total de 220 de lei. ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb ContSters51645 ContSters51645 Buna ziua. Astazi am fost gasit de controlori fara abonament, pur si simplu l-am uitat acasa... Am primit amenda 50 ron.. Cum pot sa o anulez? Am inteles sa ... (vezi toată discuția)