avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Rolul meu in divortul parintilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Rolul meu in divortul parintilor

Daca eu sunt de partea mamei o pot ajuta cumva la divort? Pentru ca am inteles ca nu pot fi martor. (sunt major)
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Salageanu Elena , Avocat 15:11, 12 Februarie 2010
nu ai cum sa o ajuti pt ca fiind major nu vei fi audiat iar ca martor nici atat.
Nu aveti nici un rol in divortul parintilor, nu prea aveti cum sa o ajutati in instanta, doar sa o sprijiniti moral.Daca divortul este motivat, instanta va desface casatoria . Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Loredana3008 Loredana3008 Buna ziua, Sotul meu doreste sa divortam dupa 3luni de la casatorie.Impreuna cu mama lui m-au dat afara din casa,au venit parintii mei si m-au luat .La ... (vezi toată discuția)
Divort..va rog mult sa ma ajutati roberta-daria roberta-daria va rog mult sa-mi spuneti ce motive se pt invoca pt un divort amiabil.mentionez faptul ca adevaratul motiv pt care doresc sa divortez este faptul ca nu ne mai ... (vezi toată discuția)
Divort tatiana campeanu tatiana campeanu as dori sa-mi rasp la urmatoare ploblema,tata vrea sa divorteze de mama din motiv ca bea si el nu mai suporta calvaru asta,insa ea zice ca fara semnatura ei el ... (vezi toată discuția)