avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia de intretinere datorata fiului devenit major o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia de intretinere datorata fiului devenit major o pot plati ...

Pensia de intretinere datorata fiului devenit major o pot plati direct acestuia fara nici un fel de hotarare judecatoreasca? Mentionez ca pana acum am platit-o fostei sotii, dar doresc ca de acum incolo sa o platesc direct fiului meu.
Fosta sotie este si ea obligata sa i plateasca fiului pensie de intretinere tinand cont ca acesta locuieste cu ea dar este nevoit sa si cumpere si sa si gateasca hrana singur?
Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 27 Aprilie 2025
Cris2310, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara major frezii frezii Buna ziua,baiatul prietenului meu a implinit 18 ani.Pana acum,platea pensia alimentara intr-un cont deschis pe numele fostei sotii.Cum poate proceda de acum ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Flory_9 Flory_9 ]Fiul meu implineste 18 ani; pensia alimentara o va primi pe numele lui sau o voi primi eu? va multumesc (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor Podaru Gabriel Podaru Gabriel Bună ziua.Există o decizie a ICCJ care stipulează ca norma de hrană nu se ia in calcul la stabilirea pensiei de întreținere.(21/2015)De asemenea conf Cod ... (vezi toată discuția)