avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Mașina cumpărată din Germania de o firmă din ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Mașina cumpărată din Germania de o firmă din Franța.

Mașina cumpărată din Germania de o firmă din Franța . Vreau să cumpăr o mașină adusă din Germania cumpărată de un român care are o firmă în Franța . Mi s a recomandat să nu o iau întrucât pot să existe probleme cu TVA ul . Domnul a zis ca îmi face factură de pe firma lui pentru mine persoana fizică . Ar exista vreo problemă la ANAF ? Dacă el nu plătește tva , se poate să îl plătesc eu ?
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal pentru a inscrie o masina din ue in franta Adriann.D Adriann.D Bună ziua! Am cumparat o maşină adusă din Germania, cu numere de tol care au fost valabile o luna de la cumpararea masinii.. Acum vreau sa o inscriu in ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina sh - achizitie tva Roger25 Roger25 Buna ziua, Am gasit un tip (pare de incredere, din ce imi povesteste), care are o firma care se ocupa cu masini second-hand din spatiul intracomunitar ... (vezi toată discuția)
Problema tva la achizitionarea autoturismului ileanahuzuru ileanahuzuru Buna ziua, O firma platitoare de tva, inregistrata in ROI, a achizitionat un autoturism din germania si l-am vandut in franta, acest autoturism nu a intrat la ... (vezi toată discuția)