avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Certificat fiscal pentru a inscrie o masina din UE in ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Certificat fiscal pentru a inscrie o masina din UE in Franta

Bună ziua! Am cumparat o maşină adusă din Germania, cu numere de tol care au fost valabile o luna de la cumpararea masinii.. Acum vreau sa o inscriu in Franta si aici imi cere o facura cu TVA sau sa justific ca in acel.pret e inclus si TVA, cum as putea proceda ? Nu am cum sa iau legatura nici cu primul proprietar, nici cu baiatul care mi-a vandut-o. Toate actele sunt in regula doar ca legea asta cu TVA e de putin timp, acu 2 ani am inscris o masina fara probleme.
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 21:47, 24 August 2018
De ce n-o inscrieti in tara si va complicati absurd ?
Nu stiu ce factura o sa obtineti vreodata ,dar ma rog!
Trebuie sa ne dati mai multe amanunte sau sa fiti explicit: (1) masina a fost cumparata din Germania de la o persoana fizica, o consignatia sau o firma platitoare de TVA si (2) a circulat in Romania fara a fi inscrisa aici deloc de cel de la care ati cumaparat-o sau a fost inscrisa?
Dupa cate se intelege a cumparat-o de la un samsar care a adus-o din Germania.... De unde dracu sa-i dea ala factura cu TVA cand astia fac bisnita in Romania si nu fiscalizeaza nimic.... Eu unul nu inteleg rationamentul domnului de a cumpara masina din Germania , pe care s-o inscrie in Franta ,cand putea cumpara masina direct din Franta si gata .... incurcate sunt caile Domnului !!!
Ultima modificare: Vineri, 24 August 2018
DenisRif, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare si inregistrare masina din gemania mariantrifan mariantrifan Am si eu ceva nelamuriri cu privire la cumpararea si inscrierea unei masini SH din Germania. Am gasit sa cumpar o masina, o iau de la un dealer autorizat cu ... (vezi toată discuția)
Insolventa horia51 horia51 trebuie sa ma inscriu la masa credala a unui debitor. obiectul este o masina facturata in ianuarie 2010 si neplatita. pot cere instantei anularea contractului ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat fiscal, in vederea inmatricularii s3pukku s3pukku Am cumparat o masina de la o firma acum 2 luni jumate, cu factura si chitanta. Masina a fost adusa din germania a avut numere de tol si un rand de nr ... (vezi toată discuția)