Bună ziua! Am cumparat o maşină adusă din Germania, cu numere de tol care au fost valabile o luna de la cumpararea masinii.. Acum vreau sa o inscriu in Franta si aici imi cere o facura cu TVA sau sa justific ca in acel.pret e inclus si TVA, cum as putea proceda ? Nu am cum sa iau legatura nici cu primul proprietar, nici cu baiatul care mi-a vandut-o. Toate actele sunt in regula doar ca legea asta cu TVA e de putin timp, acu 2 ani am inscris o masina fara probleme.
Trebuie sa ne dati mai multe amanunte sau sa fiti explicit: (1) masina a fost cumparata din Germania de la o persoana fizica, o consignatia sau o firma platitoare de TVA si (2) a circulat in Romania fara a fi inscrisa aici deloc de cel de la care ati cumaparat-o sau a fost inscrisa?
Dupa cate se intelege a cumparat-o de la un samsar care a adus-o din Germania.... De unde dracu sa-i dea ala factura cu TVA cand astia fac bisnita in Romania si nu fiscalizeaza nimic.... Eu unul nu inteleg rationamentul domnului de a cumpara masina din Germania , pe care s-o inscrie in Franta ,cand putea cumpara masina direct din Franta si gata .... incurcate sunt caile Domnului !!!
Insolventa
horia51
trebuie sa ma inscriu la masa credala a unui debitor. obiectul este o masina facturata in ianuarie 2010 si neplatita. pot cere instantei anularea contractului ... (vezi toată discuția)