avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA inlocuire decont tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

inlocuire decont tva

care este procedura de inlocuire a decontului de tva? care ar fi dezavantajele daca inlocuiesti decontul? ar putea sa ti se impuna un control fiscal?
Cel mai recent răspuns: dana112 , utilizator 08:10, 13 Februarie 2010
Cred ca nu va exprimati corect. Decontul de TVA nu poate fi inlocuit. Orice greseala in materie de TVA se rectifica , printr-un alt decont de TVA sau printr-o cerere de indreptare a erorilor materiale ,nu va puteti duce la Adm Financiara cereti decontul gresit si il inlocuiti cu unul completat corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma "de recuperat" nepreluata in declaratia 300 dianna83ro dianna83ro Buna dimineata, Am o intreprindere individuala si am omis sa preiau o suma in decontul lunii decembrie (230 ron), si acum am primit notificare de la anaf. ... (vezi toată discuția)
Reglare tva daniela86 daniela86 Buna ziua Va rog din suflet sa ma ajutati intr-o problema legata de TVA, am o firma micuta care declara TVA -ul trimestrial, din greseala pe lunile ian si ... (vezi toată discuția)
Corectare erori materiale decont tva Pop Lenuta Pop Lenuta va rog sa mi raspundeti la corectarea erorilor materiale conform OMF 179/2007 corectarea erorilor materiale din decontul de tva, persoana impozabila poate ... (vezi toată discuția)