avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... AM FOST PRELUAT DE RECUPERATORI PENTRU UN CREDIT ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

AM FOST PRELUAT DE RECUPERATORI PENTRU UN CREDIT ...

AM FOST PRELUAT DE RECUPERATORII KREDIT YNCASO PENTRU UN CREDIT DE LA BCR CARE IN 2012 SA -AU TAIAT SALARIILE ,FIIND BUGETAR ,AM PLATIT LA RECUPERATORI PINA IN LUNA SEPTEMBRIE 2024 DESI GRAFICUL DE RAMBURSARE ERA PINA IN IUNIE 2024 ,ACUM MI-A VENIT SOMATIE CA MAI AM DE PLATIT 6000 DE LEI DEOARECE NU AM RESPECTAT CONTRACTUL ,MENTIONEZ CA EU NU AM SEMNAT NICI UN CONTRACT CU EI ,NU AU SEMNATURA MEA CA EU AS FI STIUT DEACESTE CLAUZE...SPUNETI -MI VA ROG CE POT FACE SI DACA ESTE NORMAL SI LEGAL SA MA OBLIGE LA PLATA ,EU AM PLATIT SUMA ,DOAR CA A FOST CU INTIRZIERE ...
Cel mai recent răspuns: CPP , Avocat 18:53, 28 Aprilie 2025
Bună ziua,
Trebuie vazute actele, contractul initial, plătile, cand trebuiau sa fie facute cand au fost facute etc. Dacă ati platit cu intarziere e legal sa ceara penalitatile. Dacă au si calculat corect e alta poveste. Ei au preluat creditul de la BCR deci nu contează ca nu ați semnat cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este cazul sa apelez la un avocat? enu_90 enu_90 Buna ziua! In anul 2008 am facut un credit de nevoi personale ipotecar la BCR pe 300 de luni.Timp de 9 luni am platit ratele iar urmatoarele 3 luni am platit o ... (vezi toată discuția)
Aplicare lege 243/2024: imprumut 4200 lei, notificare revizuire ... vero61 vero61 Aplicare lege 243/2024: imprumut 4200 lei, notificare revizuire contract in derulare , rambursare 8400 lei conform art.6 din lege. La inceput ifn-ul a ... (vezi toată discuția)
Executare silita romeo_sms romeo_sms buna ziua, mama a facut un credit in data de 28.02.2006 un credit de nevoi personale cu rate lunare pe 5 ani.am inteles ca in ziua de azi contractele de nevoi ... (vezi toată discuția)