AM FOST PRELUAT DE RECUPERATORII KREDIT YNCASO PENTRU UN CREDIT DE LA BCR CARE IN 2012 SA -AU TAIAT SALARIILE ,FIIND BUGETAR ,AM PLATIT LA RECUPERATORI PINA IN LUNA SEPTEMBRIE 2024 DESI GRAFICUL DE RAMBURSARE ERA PINA IN IUNIE 2024 ,ACUM MI-A VENIT SOMATIE CA MAI AM DE PLATIT 6000 DE LEI DEOARECE NU AM RESPECTAT CONTRACTUL ,MENTIONEZ CA EU NU AM SEMNAT NICI UN CONTRACT CU EI ,NU AU SEMNATURA MEA CA EU AS FI STIUT DEACESTE CLAUZE...SPUNETI -MI VA ROG CE POT FACE SI DACA ESTE NORMAL SI LEGAL SA MA OBLIGE LA PLATA ,EU AM PLATIT SUMA ,DOAR CA A FOST CU INTIRZIERE ...
Bună ziua,
Trebuie vazute actele, contractul initial, plătile, cand trebuiau sa fie facute cand au fost facute etc. Dacă ati platit cu intarziere e legal sa ceara penalitatile. Dacă au si calculat corect e alta poveste. Ei au preluat creditul de la BCR deci nu contează ca nu ați semnat cu ei.
Executare silita
romeo_sms
buna ziua, mama a facut un credit in data de 28.02.2006 un credit de nevoi personale cu rate lunare pe 5 ani.am inteles ca in ziua de azi contractele de nevoi ... (vezi toată discuția)