avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție Bună ziua! Copilul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție Bună ziua! Copilul împlinește 2 ani ...

Stimulent de inserție
Bună ziua! Copilul împlinește 2 ani în data de 28.08.2025. În ce dată ar trebui să imi reîncep activitatea pentru a beneficia de stimulentul de inserție?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 30 Aprilie 2025
tatal copilului va beneficia de indemnizatia CCC?
Nu, tatăl copilului nu va opta pentru a beneficia de CCC.

Cornel Vasile a scris:

tatal copilului va beneficia de indemnizatia CCC?

Ar fi bien sa intrebe la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil - reluare activitate Madalina_2015 Madalina_2015 Buna ziua, Solicit pe aceasta cale informatii referitoare la reinceperea lucrului in urma concediului de crestere copil. Mentionez ca am optat pentru concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Rody 85 Rody 85 Buna ziua, In situatia in care voi naste in decembrie iar contractul meu este pe o perioada determinata pana in 01.03.2015 pot opta pentru o perioada de 1 an ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)