avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Am urmatoarea situatie: în jumatate din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Am urmatoarea situatie: în jumatate din spatiul ...

Bună seara! Am urmatoarea situatie: în jumatate din spatiul cladirii s-a relocat o gradinita; facturiile sunt pe gradinita noastră și desigur sunt foarte mari datorită numarului crescut de copii. Exista un articol/alineat/etc ca sa specifice clar că este legal să platească jumătate din facturi?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:02, 30 Aprilie 2025
Veniti cu amanunte ca, personal nu am inteles nimic din expunerea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reorganizarea grupei grădiniță in urma unei trageri la sorti Binderana Binderana Buna ziua vin cu o întrebare la care as vrea sa știu câte este modul legal de abordare astfel încât copilul să rămână alături de colegi sau. Va expun ... (vezi toată discuția)
Comert cu ridicata sau cu amanuntul? nicolae mariana nicolae mariana Buna ziua, Acum o saptamana mi-au iesit actele pentru firma.Obiectul de activitate este \\"Comert cu ridicata a altor masini si echipamente\\"-cod Caen ... (vezi toată discuția)
Privat de drepturile parintesti arturr_007 arturr_007 Buna ziua. Ma numesc Tudor Artur Aurel ,domiciliat in Bucuresti ,casatorit cu Tudor Mariana Violeta .In urma relatiei noastre, am devenit parintii a doi ... (vezi toată discuția)