avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii

Buna ziua,

Va rog sa ma lamuriti si pe mine ce declaratii trebuie depuse la un SRL care are ca activitate principala organizarea de expozitii, targuri si congrese - 8230.
Firma e neplatitoare de TVA si inca nu are nici un angajat.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 17:23, 12 Februarie 2010
Si ca activitati secundare ? Pentru ca si activitatile secundare pot fi folosite, altfel, de ce ar fi mentionate in statut.

Cred ca ati vrut sa spuneti ca este vorba despre o firma proaspat infiintata. Daca s-a intamplat anul acesta si nestiind ce activitati intentionati sa desfasurati - dintre cele secundare - ma refer doar la declaratiile fiscale. Una in prima faza : declaratia 100 , pentru impozitul pe profit. Se intocmeste trimestrial , cu primul termen de depunere 25 aprilie 2010.

Dupa ce va angajati salariati, consultati un contabil. Veti avea nevoie. Pe forum nu prea ar fi loc de dat atatea explicatii cat necesita declaratiile pentru salariati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-uri flocanelu flocanelu Cu un SRL cu cod Caen 8230 : - poti sa canti la nunti, boteze, jocuri...? - trebuie diploma care sa ateste ca am facut un curs de orga, taragot...? - ... (vezi toată discuția)
Cod caen organizare expozitii blindguardian blindguardian Buna ziua Am o colectie de Retro IT si din cand in cand organizez expozitii in diverse locatii in tara. Momentan sunt doar persoana fizica neautorizata si ... (vezi toată discuția)
Expozitie Emanuel Ene Emanuel Ene Buna ziua , ma intereseaza sa organizez expozitii de insecte , etc . Dar nu stiu ce am nevoie pentru a incepe . Ma gandesc daca ar trebuii sa imi deschid o ... (vezi toată discuția)