avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare le L 330/2009
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare le L 330/2009

Buna ziua,

Lucrez in sector bugetar, dar nu sunt functionar public. Sunt economist. Am terminat facultate particulara de 4 ani la zi pe sistemul vechi de invatamant, nu pe sistem Bologna. Cum voi fi salarizata dupa noua lege a salarizarii unitare pe S sau SSD??(Acum sunt salarizata pe economist S II).
Cel mai recent răspuns: SURUBARU OVIDIU , utilizator 05:24, 13 Februarie 2010
Daca ati absolvit pe fostul sistem al studiilor superioare de lunga durata (anterior sistemului Bologna), ati fost, sunteti si veti fi incadrat pe studii superioare (daca, bineinteles, va desfasuati activitatea in specialitatea studiilor).
Lucrez in cadrul unei S.C. care apartine consiliului local cu capital majoritar de stat , se aplica prevederile Legii 330 la societatile care apartin de consiliul local ex.apa-canal,ecosal ,transport local de persoane ?
Domeniul este transport de persoane in localitate si primim subventii anuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare sau de scurta durata? mircea_c mircea_c Va rog tare mult sa-mi raspundeti la o intrebare: Facultatile de 3 ani in sistem Bologna(fara master), sunt considerate studii superioare sau studii de scurta ... (vezi toată discuția)
Studiile de scurta durata pot fi asimilate ciclului i bologna? alexandru2004 alexandru2004 In anul 1996 am absolvit Colegiul administratie locala -secretariat din cadrul unei Universitatii ,durata studiilor fiind de 3 ani ,obtinand diploma de ... (vezi toată discuția)
Studii de lunga durata sau studii de scurta durata? nicol1970 nicol1970 Sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret, Facultatea se Stiinte Juridice si Administrative, specializarea Administratie Publica, forma de invatamant ... (vezi toată discuția)