avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... VARSTA MAXIMA PT PENSIONARE ANTICIPATA
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

VARSTA MAXIMA PT PENSIONARE ANTICIPATA

Dupa implinirea varstei de 55 ani se mai poate depune dosarul pentru pensionare anticipata?

Ne sunteti de un real ajutor , si pentru asta va multumin!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:31, 12 Februarie 2010
1. Pentru o femeie:
- pensie anticipata la 55 de ani, daca are un stagiu de cotizare de minim 40 de ani.
- pensie anticipata partiala daca are 55 de ani si un stagiu de cotizare de minim30 de ani.
2. Dosarul de pensionare se poate depune oricand, dupa indeplinirea conditiilor legale.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Februarie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vârsta pensionare roman gheorghe roman gheorghe Învăţătoare, născută la data de 01 01 1955, lucrez din data de 01 09 1975 , la ce dată pot ieşi la pensie anticipată fără diminuare din pensie? (vezi toată discuția)
Pot iesi la pensie ? mirelaprj mirelaprj Buna ziua, Am 52 ani si 6 luni , femeie , 34 ani vechime in munca din care 4 ani de grupa. Am citit legea actualizata 2009 si am vazut ca as putea iesi la ... (vezi toată discuția)
Ma pot pensiona? mariana55 mariana55 Sunt nascuta la data de 11. aug. 1955, am 34 de ani vechime in munca. As dori sa stiu daca ma pot pensiona anticipat partial in acest an, care sunt conditiile ... (vezi toată discuția)