avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... finantare sere si solarii
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

finantare sere si solarii

Buna seara !! detin un teren in alt judet (la 25 km de orasul unde locuiesc) si as dori sa stiu daca pot beneficia de finantare pentru a construi o sera de legume ecologice.Precizez ca terenul este in imediata apropiere a locuintei bunicilor, dar din pacate nu mai locuieste nimeni acolo,decat rareori. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marius Cocean , Consilier juridic 23:11, 7 Februarie 2011
Depinde ce fel de finantare....? Daca va referiti la fonduri nerambursabile ar trebui sa vedeti daca obiectul proiectului dvs se incadreaza in cele care primesc finantare nerambursabila. Stiu ca unele programe se deruleaza si prin Camera de Comert, cautati si acolo... Mai multe nu stiu, sper ca v-am fost de folos. Succes!
Exista fonduri europene pentru aceasta activitate, in conditii de contributie din partea dvs. de 60% (sau 50% in cazul favorabil). O sera automatizata, cu adevarat moderna, costa 100.000 - 500.000 euro, in functie de dimensiune.

Legumele ecologice sunt greu de crescut si necesita certificari speciale. Nu orice proiect cu fonduri europene rezulta intr-o productie ecologica, dar nici nu este neaparat nevoie de asa ceva.
M-ar interesa constructia unei sere pe o suprafata de 5000 metri cu fonduri nerambursabile.
Înfiintarea unei sere de legume cu sprijin nerambursabil de la Uniunea Europeana face parte din masura de încurajare a modernizarii exploatatiilor agricole (Masura 121). [ link extern ] /
[ link extern ] !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile constantin29 constantin29 Pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru constructia unei sere de legume?..Ce conditii de baza ar fi?Cat teren trebuie sa detin?Ce suma minima ar ... (vezi toată discuția)
Crescatorie de pasari Jess Jess Buna ziua, as dori informatii cu privire la fonduri nerambursabile pentru o ferma de pasari ( de dimensiuni medii).Eu dispun de 1 ha de teren si de o suma de ... (vezi toată discuția)
Infiintare pensiune agroturistica cu finantare europeana nerambursabila FloreaC FloreaC Buna ziua. Intentionez sa achizitionez un teren de 7000 mp cu scopul de a construi o pensiune agroturistica. Terenul este pozitionat intr-o padure dobrogeana, ... (vezi toată discuția)