avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nume gresit pe titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nume gresit pe titlul de proprietate

Buna seara,

Care este procedura prin care pot corecta numele pe care mi-a fost eliberat titlul de proprietate? Primaria Nastradinu din jud Constanta mi-a inmanat titlul de proprietate pe un teren si am constatat ca prenumele imi este scris gresit . As vrea, bineinteles sa-l modific. Cum trebuie sa procedez?
Multumesc,
teodora tirsolea
Cel mai recent răspuns: bastilia , utilizator 22:28, 12 Februarie 2010
Solicitati in instanta indreptare de eroare materiala!
B-)
pe cale administrativa, la comisia judeteana de stabilire a dreptului de proprietate privata asupra terenurilor
trebuie sa va intoarceti la primaria care vi l-a emis si sa cereti corectarea erorii materiale (greselii) respective, sau prin instanta
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2010
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificarea titlului de proprietate Marciuc Liliana Marciuc Liliana Buna ziua. Titlul de Proprietate a fost emis cu erori de nume ale proprietarilor . Cum trebuie procedat pentru rectificarea Titlului de Proprietate ... (vezi toată discuția)
Unde pot modifica un titlu de proprietate gresit? Magbd Magbd Pe titlul de proprietate numele mamei decedate este scris gresit (este gresita o litera), dar certificatul de deces este corect. Unde ma pot duce ca sa scot un ... (vezi toată discuția)
Lntabulare teren marrius74 marrius74 Buna ziua, care sunt pasii/solutiile pt a intabula un teren in conditiile in care pe titlul de proprietate figureaza ca apartinand unei parcele iar la cadastru ... (vezi toată discuția)