avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen de primire in profesie(stagiar)
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen de primire in profesie(stagiar)

buna ziua!
stie cineva ce decizie a luat azi 13.02.2010 UNBR cu privire la examenul din 24-25 februarie pentru dobandirea calitatii de avocat stagiar? astept raspuns! multumesc
Cel mai recent răspuns: marius and , utilizator 17:56, 13 Februarie 2010
din ceea ce scrie pe surse examenul se va da ,dar ramane tot la sibiu,tot in metodologia actuala? va rog da-ti un raspuns!multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot da examen pentru avocat stagiar? quicky quicky Am si eu o intrebare si le multumesc pe acesta cale celor care imi vor raspunde. Vreau sa stiu cum pot da examen pentru avocat stagiar si unde pot afla mai ... (vezi toată discuția)
Admitere in profesie - 2010 seda seda am si eu o curiozitate...stiti cumva cand va avea loc examenul de primire in profesia de avocat din 2010?? imi puteti spune ceva mai concret ???din pacate nu ... (vezi toată discuția)
Detalii despre profesia de avocat ContSters126583 ContSters126583 Intrebarea mea este legata de statutul avocatului si posibilitatea profesarii ei. As vrea sa stiu cum, unde si cand se desfasoara admiterea in Barou. Legea ... (vezi toată discuția)