avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... cedo
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

cedo

am pierdut un proces,contestatie decizie concediere.recursul mi-a fost respins.pur si simplu instantele nu au tinut cont de legile in vigoare ale Romaniei!incalcari flagrante!motivele sunt cele binecunoscute:politice,influente...(m-am luptat cu un consiliu local).ce pot face mai departe? la cedo incalcarea dreptului la munca banuiesc ca nu tine,nu stiu,poate ca m-am considerat supus unui proces neechitabil,statul roman incalcandu-mi drepturile civile privind neingradirea dreptului la munca,si libera mea optiune de a-mi alege locul de munca...........nu stiu sa exprim mai inteligibil.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:17, 14 Februarie 2010
in termen de 6 luni de la ramanerea definitiva a hotararii puteti formula plangere la cedo aratand ce prevederi din legislatia europeana si din romania sau incalcat prin respectivele hotarari.. eu zic sa consultati si sa incredintati problema unui avocat in zona unde va aflati pentru a va ajuta in problema dvs, ridicata in acest site.. trebuie vazute toate hotararile in cauza, toate actele ce le -ati administrat cererile formulate de dvs, nu ne putem face o opinie pertinenta, privind admisibiliatea cererii dvs la cedo, pe subiectul ridicat de dvs in discutie in acest forum
Asa cum s-a aratat si mai sus va puteti adresa la CEDO.
Nu conteaza ca a fost un litigiu de dreptul muncii.

avocat Claudiu Lascoschi
Veţi putea introduce o cerere în faţa Curţii dacă consideraţi să aţi fost în mod personal şi direct victimă a unei încălcări a drepturilor şi garanţiilor prevăzute în Convenţie sau în protocoalele sale.
Încălcarea trebuia să fi fost comisă de către unul dintre Statele legate prin Convenţie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scurgerea termenului de 6 luni pt.cerere la cedo... vladutza vladutza lamuriti-ma si pe mine exact de cand se scurge acest termen de 6 luni. am gasit aceste explicatii: Potrivit prevederilor art 26 din Conventia pentru apararea ... (vezi toată discuția)
Care este procedura unei plangeri la cedo? ISQKONSULTING ISQKONSULTING as dori sa stiu unde gasesc prezentata procedura pentru o plangere la CEDO (Pasii ,Documentele,si mai ales spetele pe care le Judeca CEDO ) multumesc (vezi toată discuția)
Proces litigii munca ionica1 ionica1 Buna seara.Am avut un proces - litigii de munca- care s-a terminat de judecat la curtea de apel, cu raspuns nefavorabil mie.As dori sa stiu daca ma adresez ... (vezi toată discuția)