avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general team building - se plateste?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

team building - se plateste?

Buna ziua,
Daca un salariat este obligat sa plece in team building in week-end, acesta se plateste si cum (cat) ?
Cel mai recent răspuns: alexandradian_a@yahoo.com , utilizator 10:24, 15 Februarie 2010
La team building se consolideaza echipa, desfasurati diverse activitati prin care va cunoasteti mai bine, este in beneficiul angajatilor, nu se plateste nimic. Beneficiati de masa , cazare (daca este cazul) gratuit, pe banii firmei.
Pai da, dar daca angajatul nu vrea sa mearga si este obligat?
Tot nu vi se plateste....nu este considerat acest team - building munca ci un schimb de informatii, o cunoastere mai buna cu colegii, etc... Si s-ar putea sa va faceti tot dvs rau daca refuzati, angajatorul va tine minte, iar pe criza asta....! Sunt sigura ca nu v-ar parea rea. Eventual daca aveti un motiv real - serios ptr care nu puteti merge ati putea sa vb cu seful dvs ierarhic si sa-i explicati.
Multumesc...nu stiam unde sa caut despre asa ceva...este suficient pentru mine sa stiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teambuilding Naomi185 Naomi185 Buna ziua. Sunt angajata la o firma de aprox 3 ani. De cateva luni m-am mutat in alt oras si imi continui prestarea muncii pt aceeasi firma, de acasa. In ... (vezi toată discuția)
Micsorare de salariu laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 La angajare am negociat cu compania un salariu de 975 ron.Ca aceasta suma sa fie cea pe care o luam in mana,pe fluturas aparea un salariu suplimentar de 360 ... (vezi toată discuția)
Refuz program vizita ContSters245248 ContSters245248 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema delicata si am nevoie de un sfat. Fetita mea in varsta de 9 ani, refuza sa mai mearga in vizita la tatal ei, vizita ... (vezi toată discuția)