avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... bagata in dosar penal la politie din cauza ip-ului ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

bagata in dosar penal la politie din cauza ip-ului dinamic

buna seara am contract cu firma rcs &rds am primit o citatie acum 2 zile de la politie fiind invinuita de lucrare penala ?? ma duc intrun suflet acolo sin in final dupa ce sunt luata la intrebari cine imi foloseste calculatorul eu explic ca nimeni doar eu si din cind in cind nepoata mea care este mare are 21 ani sunt intrebata starea civila cu ccine am relatii etc mi se explica in final ca cineva a facut plingere la politie o doamna ca cineva ii pune poze pe net mi se arata pozele ..nu o cunosc nu am vazut-o in viata mea ..mi se spune de dl comisar ca rds a trimis la politie ca ipul care apare pe siteul unde sunt postate pozele a fost si al meu mentionez ca este ip dinamic adica am alt ip la fiecare conectare dau declaratie urmind sa vin din nou sa ma puna in fata cu doamna resoectiva eu ma duc apoi la rds explic ce am patit si mi se spune ca ipul respectiv a fost la 18 persoane in 2 zile cind sau postat pozele si ca ei audat cu aproximatie timpul in care ipul a fost al meu si sa nu imi fac griji ca nu pot fi invinuita de nimic... ce ma sfatuiti? va multumesc mentionez ca sunt nevinovata si nu am facut nimic
Cel mai recent răspuns: roxana10 , utilizator 19:05, 14 Februarie 2010
Daca nu ati facut nimic nu trebuie sa va faceti griji, dar data care vine in caz ca mai sunteti citata la politie dupa ce vi se aduc la cunostinta motivele pentru care ati fost citata aveti dreptul sa nu raspundeti la intrebari, aveti dreptul la un avocat .... pe scurt va exercitati doar drepturile stipulate in Constitutie.
va multumesc...urmeaza sa ma prezint peste aproximativ 10 zile dupa ce am dat declaratie sa ma puna de fata cu persoana care a facut plingere...e corect daca eu nici nu o cunosc?
Cel mai sigur ar fi sa va angajati un avocat care sa ii ''ia putin de piept'' pe anchetatori. Din pacate vi s-au incalcat o serie de drepturi si intr-o societate ce se vrea a fi democratica aceste practici nu trebuie tolerate! Cata vreme nu va cunoasteti calitatea in care va prezentati si nu cunoasteti stadiul anchetei nu aveti nici cea mai mica obligatie! Cata vreme in cauza nu exista o expertiza tehnica de specialitate care sa ateste faptul ca in data x la ora y au fost postate pozele de la ipul z, data in care ipul va era alocat nu putem vorbi de vreo invinuire. Desigur si organele de cercetare cunosc acest aspect si incearca sa rezolve cauza pe bajbaite.

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Da, aveti dreptul de a va angaja avocat insa nu stiu daca se merita sa dati bani.
Daca se vor ivi noi probleme va trebui sa va angajati avocat.
Faptul ca va pune fata in fata cu acea persoana este legal.
Asta nu inseamna insa ca sunteti vinovata.
Se va stabili daca persoana va cunoaste sau nu.

avocat Claudiu Lascoschi
In orice caz,in icercarea lor de a afla adevarul,organele de politie au facut un mic abuz,caruia in mod normal nu ar fi trebuit sa ii dati curs,dat fiind modul,cel putin "imperfect",in care ati fost convocata.
Nu aveti totusi de ce sa aveti teama,mai ales daca nu aveti nicio vina,dar de aici, am mai inteles o data,daca mai era necesar,ca sunt unii care incalca cu buna stiinta legea pentru aflarea unui presupus adevar.

Alte discuții în legătură

Cosecinte juridice ale identificarii ip iora1529 iora1529 Am o cunostinta care ma acuza ca am trimis on line pe site ul unui ziar un anunt ofensator la persoana acesteia si ca mi- a identificat ip. I-am spus sa mi ... (vezi toată discuția)
Citat la parchet un om simplu un om simplu Buna, Am o citatie la parchet si spune ca sunt citat pentru audieri in calitate de invinuit iar pe antetul ei scria un nr de dosar si anul 2005. Eu am ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de vinovat??????? vicar vicar Buna seara, anul trecut am fost citata la pol in caliate de martor,pt.un dosar penal intocmit unei \'prieten\' de catre o firma de asigurari. La momentul ... (vezi toată discuția)