Buna ziua,
sunt in urmatoarea situatie:am infiintat o firma si din greseala in actul constitutiv am trecut alta adresa decat cea la care functioneaza firma ;mentionez ca acordul asociatiei de proprietari,contractul de comodat sunt la adresa corecta-acte pe care le-am depus la registru comertului dar din pacate nici ei nu au sesizat greseala.Ce trebuie sa fac -cerere de indreptare a erorii materiale sau cerere modificare sediu?daca fac modificare sediu trebuie sa intocmesc si act aditional act constitutiv sau doar hotarare AGA?
multumesc
Daca pe certificatul de inregistrare este trecuta adresa corect, nu este nevoie sa faci mentiune cu privire la sediul social. Cand faci urmatoarea mentiune la orc poti sa faci atunci aceasta modificare, eventual poti sa refaci actul constitutiv sa-l ai tu cu adresa ok, daca vei avea nevoie de el.
Daca certificatul de inregistrare este gresit, poti incerca o indreptare de eroare (avand in vedere ca in comodat este adresa trecuta corect), asta ca sa nu mai platesti taxe la orc.