avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social firma

Buna ziua,
sunt in urmatoarea situatie:am infiintat o firma si din greseala in actul constitutiv am trecut alta adresa decat cea la care functioneaza firma ;mentionez ca acordul asociatiei de proprietari,contractul de comodat sunt la adresa corecta-acte pe care le-am depus la registru comertului dar din pacate nici ei nu au sesizat greseala.Ce trebuie sa fac -cerere de indreptare a erorii materiale sau cerere modificare sediu?daca fac modificare sediu trebuie sa intocmesc si act aditional act constitutiv sau doar hotarare AGA?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 19:14, 14 Februarie 2010
daca actele sunt finalizate trebuie facut act aditonal prin care schimbati sediul firmei si depus din nou la reg com.
Daca pe certificatul de inregistrare este trecuta adresa corect, nu este nevoie sa faci mentiune cu privire la sediul social. Cand faci urmatoarea mentiune la orc poti sa faci atunci aceasta modificare, eventual poti sa refaci actul constitutiv sa-l ai tu cu adresa ok, daca vei avea nevoie de el.

Daca certificatul de inregistrare este gresit, poti incerca o indreptare de eroare (avand in vedere ca in comodat este adresa trecuta corect), asta ca sa nu mai platesti taxe la orc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire valabilitate sediu secundar miruna.c miruna.c am de facut recodificare si prelungire valabilitate sediu secundar ca sa depun cele 2 acte aditionale la contractul de comodat trebuie dosar separat de cel pt ... (vezi toată discuția)
Adresa gresita in hot aga,contr de inchiriere,contr de subinchiriere SIMION BOGDAN BACIU SIMION BOGDAN BACIU Buna ziua,imi spuneti ce se poate face in cazul in care s-au deschis puncte de lucru in alt oras si in hot aga,in toate contr. de inchiriere,subinchiriere si ... (vezi toată discuția)
Procedura registru schimbare sediu declarare punct de lucru comerciantul comerciantul Am reusit sa fac cesiunea la RC Bucuresti si mi s-a spus ca e sediul expirat. Vreau sa schimb sediul la alta adresa si sa deschid un punct de lucru dar in ... (vezi toată discuția)