Buna ziua,imi spuneti ce se poate face in cazul in care s-au deschis puncte de lucru in alt oras si in hot aga,in toate contr. de inchiriere,subinchiriere si altele,acte ce au fost depuse la registrul comertului s-a trecut adresa gresita?s-ar putea face o modificare a hot aga?sau tb sa faca din nou toate actele si sa plateasca toate taxele?nu cred ca se poate face printr-o simpla indreptare de eroare materiala.Va rog sa ma informati,ca nu stiu ce e de facut in acest caz.Multumesc anticipat
trebuie refacuta toata procedura - hot aga de inchidere a punctelor de lucru si deschidere pe adresele corecte.
as avea o intrebare , cei de la ORC nu au verificat actele, astfel incat sa vada ca este o eroare cu privire la adresa? de obicei acesteia verifica si virgula sa fie pusa corect , daramite o adresa a unui punct de lucru
puteati merge pe eroare materiala , daca cei de la ORC faceau aceasta greseala , si nu dvs prin hot aga
In primul rand trebuie sa faci act aditional la contractul de inchiriere si subinchiriere, precum si o hotarare AGA de indreptare a hotararii in care s-a mentionat gresit adresa.
Cu toate acestea mergi la ORC biroul de indreptari erori materiale si solicita indreptarea care se va face pe cheltuiala societatii. Cred ca o sa-ti ceara si certificatul constatator de autorizare pentru codurile CAEN de la punctul de lucru si actul constitutiv actualizat daca s-a actualizat la momentul declararii punctului de lucru.
Asa am procedat eu la ORC Bucuresti si a fost OK.
Nu strica sa faci o intrebare inainte sa a te apuci de treaba.
Eroare
yx32_angel
As avea si eu o intrebare, daca se poate sa imi raspunda cineva. Am deschis un punct de lucru pentru o farmacie, undeva intr.un complex, insa in decizia ... (vezi toată discuția)
Sediu social
just.rain
Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)