avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... adresa gresita in hot aga,contr de inchiriere,contr de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

adresa gresita in hot aga,contr de inchiriere,contr de subinchiriere

Buna ziua,imi spuneti ce se poate face in cazul in care s-au deschis puncte de lucru in alt oras si in hot aga,in toate contr. de inchiriere,subinchiriere si altele,acte ce au fost depuse la registrul comertului s-a trecut adresa gresita?s-ar putea face o modificare a hot aga?sau tb sa faca din nou toate actele si sa plateasca toate taxele?nu cred ca se poate face printr-o simpla indreptare de eroare materiala.Va rog sa ma informati,ca nu stiu ce e de facut in acest caz.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 15:59, 13 Octombrie 2012
trebuie refacuta toata procedura - hot aga de inchidere a punctelor de lucru si deschidere pe adresele corecte.
as avea o intrebare , cei de la ORC nu au verificat actele, astfel incat sa vada ca este o eroare cu privire la adresa? de obicei acesteia verifica si virgula sa fie pusa corect , daramite o adresa a unui punct de lucru
puteati merge pe eroare materiala , daca cei de la ORC faceau aceasta greseala , si nu dvs prin hot aga
multumesc pt raspuns
In primul rand trebuie sa faci act aditional la contractul de inchiriere si subinchiriere, precum si o hotarare AGA de indreptare a hotararii in care s-a mentionat gresit adresa.

Cu toate acestea mergi la ORC biroul de indreptari erori materiale si solicita indreptarea care se va face pe cheltuiala societatii. Cred ca o sa-ti ceara si certificatul constatator de autorizare pentru codurile CAEN de la punctul de lucru si actul constitutiv actualizat daca s-a actualizat la momentul declararii punctului de lucru.

Asa am procedat eu la ORC Bucuresti si a fost OK.

Nu strica sa faci o intrebare inainte sa a te apuci de treaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare yx32_angel yx32_angel As avea si eu o intrebare, daca se poate sa imi raspunda cineva. Am deschis un punct de lucru pentru o farmacie, undeva intr.un complex, insa in decizia ... (vezi toată discuția)
Sediu social just.rain just.rain Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)
Sediu social firma corina dragoman corina dragoman Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie:am infiintat o firma si din greseala in actul constitutiv am trecut alta adresa decat cea la care functioneaza firma ... (vezi toată discuția)