avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale EROARE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

EROARE

As avea si eu o intrebare, daca se poate sa imi raspunda cineva. Am deschis un punct de lucru pentru o farmacie, undeva intr.un complex, insa in decizia asociatului unic si in contractul de subinchiriere cu cei de acolo..nu se specifica ca este un complex comercial..acest lucru era trecut in contractul de inchiriere dintre cei care au inchiriat si cei care la randul lor ne.au subinchiriat noua. Totu a fost ok la registru, actele ne.au iesit, insa conform noilor reglementari ce privesc functionarea si organizarea farmaciilor, acestea trebuie sa fie deschise numai in complexe comerciale...Drept urmare, cei de la Colegiul Farmaciilor nu vor sa ne dea autorizare de functionare, deoarece in incheierea de la registru nu este trecuta corect adresa. Bineinteles, greseala este a noastra, dar nu stiu..exista cumva vreo cale de a o repara?cei de la informare initiala de la registru au zis ca nu s-au mai confruntat cu o astfel de pb, iar cei de la erori materiale mi.au sa completez o cerere de sesizare..dar greseala e a noastra, nu a lor ptr ca noi nu am trecut corect adresa punctului de lucru..am trecut.o asa cum aparea in contractul de subinchiere..nici nu ne.am uitat in contractul de inchiriere..ce credeti?
Modificarea pe contractul de (sub)inchiriere cu stampile si semnaturi originale si depus din nou.
cum ? la registru nu se poate depune o cerere de indreptare eroare??? la care evident ar trebui sa depuneti contractul de subanchiriere completat cu toate datele , semnat si stampilat.
Registrul Comertului nu este instanta sa primeasca cereri de indreptare de eroare materiala. La Reg.Com. se depune pur si simplu actul cu modificarea respectiva si ei trebuie sa o inregistreze si sa modifice restul actelor pe care le emit in functie de modificarea aparuta.
La Reg Com se poate depune o cerere de indreptare eroare cu tot cu contractul de subinchiriere modificat in consecinta. Reg. Com ia act de modificare si o inregistreaza, nu o judeca;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru la registrul comertului REBIGA LILIAN REBIGA LILIAN Buna Ziua, Pentru inchirierea unui spatiu comercial de catre o societate comerciala cu domeniul de activitate Cod CAEN 6820 Inchirierea si subinchirierea ... (vezi toată discuția)
Adresa gresita in hot aga,contr de inchiriere,contr de subinchiriere SIMION BOGDAN BACIU SIMION BOGDAN BACIU Buna ziua,imi spuneti ce se poate face in cazul in care s-au deschis puncte de lucru in alt oras si in hot aga,in toate contr. de inchiriere,subinchiriere si ... (vezi toată discuția)
Sediu social firma corina dragoman corina dragoman Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie:am infiintat o firma si din greseala in actul constitutiv am trecut alta adresa decat cea la care functioneaza firma ... (vezi toată discuția)