avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma noua
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma noua

As dori sa deschid ceva un p.f.a,asociatie familiara sau un s.r.l.,dar nu stiu de unde sa ma informez despre regimul fiecareia de functionare si taxare si sa vad ce mi se potriveste.
george.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 08:14, 14 Februarie 2010
pe www.onrc.ro/.. sau consultati un avocat intrand in amanunte referitor la ce doriti sa faceti, posibilitatile dvs, etc...bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru deschiderea unui magazin online - persoana fizica carmensorin carmensorin Buna ziua, Sunt distribuitor de produse cosmetice de la diferite firme, as dori sa-mi deschid un site si un magazin online, sunt persona fizica, ce acte am ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl? lucirom lucirom cate activitati am voie sa declar cand ma inregistrez ca pfa? eu as vrea-[]consultanta +comert +productie-mica ce-i drept dar vreau sa produc ceva pe care sa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi deschid un fast-food DONROB3R7 DONROB3R7 As vrea sa deschid cat mai repede un fast food mobil, numai ca nu prea am cunostinte in acest domeniu. Ce acte sunt necesare pentru a incepe o asfel de ... (vezi toată discuția)