buna ziua,
sunt acuzat ca faptuitor , de catre o firma la care am lucrat , ca as fi adus facturi (2) , false spre decontare, s-a facut plangere penala de aceasta firma si sunt chemat la audieri miercuri.....
Prezentati-va la audieri , cel mai bine ar fi sa aveti si un avocat care sa va asiste. Cei care va acuza vor trebui sa faca dovada celor sustinute, altfel, fara existenta unor probe temeinice, nu va poate nimeni trimite in judecata.
Sunteti acuzat si ati facut ceea ce vi se imputa sau sunteti numai acuzat,fara a fi vinovat ?
Ati completat aceste facturi sau erau completate de alte persoane ?
Toate aceste raspunsuri sunt necesare pentru a se stabili incadrarea juridica si pemtru a fi sfatuit ce este facut pentru ca relatarea dvs.este mult prea generica pentru un raspuns la obiect.
In alta ordine de idei,va sfatuiesc si eu,daca sunteti vreun fel vinovat sa nu dati declaratii decat in prezenta unui avocat pe care sa il angajati,inainte de a ajunge la politie
In aceasta cauza trebuie verificate mai multe aspecte, atat de ordin procedural cat si de ordin material. Oricum, ar fi indicat sa mergeti insotit de un avocat pentru a evita eventuale neplaceri. Faptul ca sunteti acuzat nu inseamna neaparat ca veti fi si condamnat, dar aceasta depinde de modul cum va veti organiza apararea.
Succes!
Da, este indicat sa mergeti insotit de avocat.
Veti discuta mai inainte cu acesta despre cum se prezinta situatia.
Daca aveti antecedente penale lucrurile pot fi mult mai complicate pentru dvs.
daca nu ma prezint
andrei856
buna
as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)