avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Suspendare/intrerupere activitate?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Suspendare/intrerupere activitate?

Buna zua,

Sunt avocat, mi s-a oferit un post incompatibil cu profesia de avocat si as dori sa ma suspend din barou sau sa intrerup temporar activitatea. Stie cineva cum se procedeaza in astfel de situatii si cam cat dureaza toata procedura?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Veronica Popescu , Avocat 13:00, 14 Februarie 2010
parerea mea este sa va suspendati activitatea. Stiu ca se formuleaza o cerere catre decanul baroului iar la momentul in care va reluati activitatea se achita din nou taxa, aproximativ 3500 lei depinde de barou....
Am inteles. Aveti idee daca suspendarea are si un termen maxim?
Suspendarea din avocatura nu are un termen maxim sau minim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitatea stagiarului ContSters106925 ContSters106925 Am sustinut examenul de primire in profesie si am fost admis in avocatura in septembrie 2009. Conform alin 1 a art. 24 din Regulamentul-cadru privind ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate carmen_rusu carmen_rusu Am luat ex. de admitere in avocatura. In prezent imi desfasor activitatea in functia de consilier juridic. Pot intra in barou si apoi sa ma suspend ca ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura 2007 struti struti Buna ziua tuturor, Stie cineva ceva despre deciziile de admitere in avocatura ce urmau examenului de admitere din 2007. Decizia de validare a examenului am ... (vezi toată discuția)