Am primit de la parchet solutia cu n.u.p. As dorii sa-mi spune-ti daca imi va fii suspendat permisul in conditiile in care in luna martie 2009 am fost implicat intr-un accident de circulatie cu vatamare corporala. Nu am primit de la politisti decat o dovada de circulatie de 15 zile pe care am prelungit-o mereu la parchet din 30 in 30 de zille.
nu.. duceti-va sa va ridicati permisul dupa ce in prealabil, achitati amenda administrativa despre care nu ati facut referire dar de care sunt convins ca exista..
Daca evenimentul rutier s-a soldat cu vatamare din culpa,cu solutia de NUP ,va revine dreptul sa achitati c/v amenda ,concomitent cu ridicare permisului de circulatie .
va rog sa ma crede-ti ca nu am primit nici o amenda. nici administrativa nici penala. nu am consumat alcool. posibil sa o primesc cand o sa incerc sa ridic permisul? sau nu mi-a fost inmanata?
Daca in PV s-a mentionat suspendarea dreptului de a conduce, in functie de numarul de zile, va puteti duce sa va ridicati permisul de conducere cu/fara examinare.Trebuie sa le aduceti la cunostinta rezolutia parchetului.
Permis suspendat
georgia56
Buna ziua,in martie 2008 baiatul meu a avut un accident cu vatamare care a fost solutionat dupa 14 luni cu NUP si amenda administrativa 1000 lei. In toata ... (vezi toată discuția)