avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... efecte nup
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

efecte nup

Am primit de la parchet solutia cu n.u.p. As dorii sa-mi spune-ti daca imi va fii suspendat permisul in conditiile in care in luna martie 2009 am fost implicat intr-un accident de circulatie cu vatamare corporala. Nu am primit de la politisti decat o dovada de circulatie de 15 zile pe care am prelungit-o mereu la parchet din 30 in 30 de zille.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 22:59, 14 Februarie 2010
nu.. duceti-va sa va ridicati permisul dupa ce in prealabil, achitati amenda administrativa despre care nu ati facut referire dar de care sunt convins ca exista..
Daca evenimentul rutier s-a soldat cu vatamare din culpa,cu solutia de NUP ,va revine dreptul sa achitati c/v amenda ,concomitent cu ridicare permisului de circulatie .
Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2010
ynocentta, utilizator
va rog sa ma crede-ti ca nu am primit nici o amenda. nici administrativa nici penala. nu am consumat alcool. posibil sa o primesc cand o sa incerc sa ridic permisul? sau nu mi-a fost inmanata?
Daca in PV s-a mentionat suspendarea dreptului de a conduce, in functie de numarul de zile, va puteti duce sa va ridicati permisul de conducere cu/fara examinare.Trebuie sa le aduceti la cunostinta rezolutia parchetului.
multumesc pt raspuns si revin pentru confirmarea spuselor dumneavoastra!!!!

Alte discuții în legătură

Ajutor ... redobandire permis conducere lucibz lucibz Buna ziua , la inceputul lunii august nestiind ca mi-a expirat autorizatia de circulatie provizorie am fost oprit de un agent al politiei rutiere care mi-a ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat georgia56 georgia56 Buna ziua,in martie 2008 baiatul meu a avut un accident cu vatamare care a fost solutionat dupa 14 luni cu NUP si amenda administrativa 1000 lei. In toata ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat dupa nup tontonel tontonel Buna ziua, In urma unui accident rutier mi s-a retinut permisul de conducere. Am primit astazi prin posta rezolutia de NUP de la Parchet. Pana acum am ... (vezi toată discuția)