avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale un sfat,va rog
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

un sfat,va rog

am avut o asociatie familiala care si-a sistat activitatea in septembrie 2005.
oare mai trebuie depuse bilanturi,declaratii fiscale in acest caz?
mersi#-o
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 16:49, 8 Noiembrie 2006
daca nu ati suspendat activitatea trebuie depus bilant dar din cate stiu eu pe 0.
da, mai trebuie depuse toate acele acte, pentru a vedea finantele ca nu ati mai avut nici o activitate. normal ca valoarea va fi 0.
ati depus autorizatia?:-/
era vorba de bilant...;)
:)):)) eu am intrebat daca a depus autorizatia, adica daca a renuntat oficial#-o e grele pentru unii:)):))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate firma miruna82 miruna82 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele intrebari: in perioada 10 iunie 2009 - 10 iunie 2012 o societate a fost suspendata, timp in care nu s-a mai ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau dizolvare srl ? felicity2001ro felicity2001ro Buna ziua, Sunt impreuna cu sotul meu asociati si administratori cu puteri egale la un SRL infiintat in dec 2006 Nu am avut activitate deloc, dar nici un ... (vezi toată discuția)
Contabilitate dupa radiere firma Marius175 Marius175 Buna ziua, Firma care am avut-o a fost radiata de la registrul comertului, am primit certificatul de radiere. Odata cu acest demers am luat de la finante ... (vezi toată discuția)