da, am incercat, la inceput am crezut ca e vba de banuti si de rotunjiri...mai mult am sperat, dar diferenta e de 9304 lei, habar n-am undei ii pot pune mai ales daca nu ii am nici in balanta, problema e ca maine trebuie sa duc bilantul la banca si n-am chef sa imi aud...
Ati inclus la rd. 14 - "datorii care trebuie platite intr-o perioada mai mare de un an" si datoriile care trebuie platite intr-o perioada mai mica de un an.
La rd. 11 - "datorii care trebuie platite intr-o perioada mai mica de un an" ati inclus si datoriile care trebuie platite intr-o perioada mai mare de un an.
Astfel s-a dublat suma. Diferenta este de 4652. Daca scadeti de la rd. 11 suma de 4652 si de la rd. 14, aceeasi suma, va da bilantul.
m-am tot gandit ce poate fii si mi-am adus aminte ca nu am inclus nicaieri ct-ul 409 9eu am aici mostenite niste sume care au fost achitate eronat) si asta e valoarea care imi lipseste mie, m-am uitat in bilant si nu vad unde trebuie sa fir 409
nu trebuie sa am 409 in bilant? trebuie sa mut suma in alt cont?
Taxare inversa
CORISIM
URGEEEEENT!!!!!!!!!!
Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema.
Vreau sa cumpar lemn, pentru construirea unei cladiri, pe care o voi folosi eu, ca ... (vezi toată discuția)