avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovarea functionarilor publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovarea functionarilor publici

Sunt functionar public din 2007. In 2004 am absolvit Facultatea de Filosofie, Istorie si Jurnalism, iar in 2009 Master in Medierea conflictelor in drept. De cand m-am angajat si pana in prezent sunt pe functia de referent, II, asistent( in nov. 2009 am trecut pe treapta de salarizare II). Exista vreo posibilitate sa promovez pe un post cu studii superioare si in ce conditii.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:40, 15 Februarie 2010
Toate demersurile pe care le aveti de facut sunt specificate in Lg 188 a functuionarilor publici si informatii ajutatoare puteti afla de la Agentia functionarilor Publici din localitatea dvs.
Mult SUCCES!

Ordinul ANFP 1932/2009 privind promovarea in clasa a functionarilor publici in anul 2010 prevede ca nu pot promova in clasa decat functionarii care, in urma obtinerii unei diplome de studii de nivel superior celei in baza careia au fost numiti in functie, indeplinesc una din urmatoarele conditii:
- studiile absolvite sunt in specialitatea in care isi desfasoara activitatea (iar daca dvs. nu sunteti angajat filosof sau istoric in administratie:D nu prea va incadrati)
- specializarea obtinuta de dvs sa fie considerata utila desfasurarii activitatii de catre conducatorul institutiei (adica, sa va "periati" bine seful).
Plus ca ANFP-ul acorda avizul final de transformare a postului, dupa promovarea examenului organizat conform HG 611/2008 (si mai apreciaza si ei daca va incadrati sau nu in specialitate).
Asa ca...incercati sa va convingeti seful sa studiile dvs. sunt f. importante pentru activitate:D si rugati-va ca si ANFP-ul sa ajunga la aceeasi concluzie. Daca nu...#-o
Ultima modificare: Luni, 15 Februarie 2010
Kyandra, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare de la studii medii la superioare ramonailea ramonailea In prezent sunt functionar public incadrata pe functia de executie referent asistent treapta 2. Vreau sa stiu unde si cum se poate avansa pe studii superioare ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad profesional functionar public danielionut danielionut Sunt functionar public cu studii medii la o primarie, ocup functia de referent principal treapta 1 , am absolvit in iulie 2010 facultatea de 3 ani cu diploma ... (vezi toată discuția)