avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cerere de inregistrare a creantei pe tabelul preliminar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cerere de inregistrare a creantei pe tabelul preliminar

Are cineva un model de cerere de inregistrare a creante pe tabelul preliminar?
Va rog cateva indicatii daca se poate , termenul si locul unde se depun?
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 10:17, 17 Noiembrie 2006
art.31 din legea insolventei.
se depune la instanta de judecata la care se afla pe rol dosarul de faliment. termenul este cel care se comunica de lichidator prin notificare sau incheierea instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan de distributie MIXAM MIXAM Daca pe rolul instantei se afla o contestatie la tabelul definitiv de creante asupra careia nu s-a pronuntat instanta, este posibila distributia de catre ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala florin96 florin96 Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de inscriere la masa credala intr-un proces de declararea falimentului. Sotia mea nefiind neplatita de mai multe ... (vezi toată discuția)
Am de recuperat de la o firma o suma mare de bani nina_2005ro nina_2005ro Buna ziua, sunt administratorul unui srl si am de recuperat de la o firma o suma de bani. Firma a intrat in faliment anul trecut, am depus documentele ... (vezi toată discuția)