avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale credit pe s.c. nou infiintata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

credit pe s.c. nou infiintata

doresc sa fac un credit pe firma.Problema e k nu am mai mult de 6luni . am lucrari an zone limitrofe dar nu am k ce ma deplasa sa verific angajatii si utilajele. creditul ar fi de 5000de euro un auto rezonabil.
Cel mai recent răspuns: Matei Nicoleta , utilizator 18:40, 17 Februarie 2010
Si intrebarea dvs care e? De ce nu faceti un contract de comodat pe o masina? sa inchiriatio masina de la cineva? ( soferii de taxi, poate) . Sau va luati niste angajati mai seriosi pe care sa va puteti baza, mai ales daca este firma mica! Sau cereti niste bani in avans de la contractele pe care le aveti deja incheiate.

Daca aveti de dat si eu ma inscriu!=D>
Ultima modificare: Luni, 15 Februarie 2010
BIANCA IRINA, utilizator
Postarea dvs suna ca un anunt. Cautati pe cineva sa va imprumute 5000 euro?
Avand in vedere faptul ca societatea dumneavoastra este practic nou infiintata nu aveti nici o sansa sa obtineti vreun credit de la banca pentru simplul fapt ca nu aveti un bilant, un rulaj si probabil nu aveti ce garantii sa dati in acest moment.
Indicat ar fi sa faceti un contract de comodat macar pana inpliniti un anisor si veti capata ceva credibilitate - eligibilitate - solvabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere Cosmin Oprescu Cosmin Oprescu buna ziua!am si eu o problema,am cumparat de la un prieten un autoturism in valoare de 6800 euro.acest prieten la randul lui luase autoturismul de la alt ... (vezi toată discuția)
Antecontract autoturism furat roxanaivanescu77 roxanaivanescu77 Am o intrebare. am cumparat, in urma cu cateva luni, un autoturism de la o persoana fizica, si am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare, eu platind ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile sorindumitrasc sorindumitrasc Doresc sa infiintez un complex sportiv de pregatire a copiilor in tenisul de camp care sa cuprinda cinci terenuri de tenis la dimensiunile oficiale si cu toate ... (vezi toată discuția)