am rugamintea sa ma lamuriti cu privire la declaratii depuse a AFM. lucrez la o firma de constructii care tremite declaratii pentru surse fixe (lunar)si surse mobile.(de 2 ori pe an) In anul 2009 programul nu mi-a permis sa completez taxa pentru sursele mobile. pur si simplu nu poate fi selectata.in iunie nu am crezut ca e asa o problema grava, insa cand in decembrie s-a repetat problema am inceput sa caut. mentionez ca in septembrie am platit taxele pentru surse mobile pe care insa nu le-am declarat.
va rog sa ma ajutati si sa ma lamuriti cum sa procedez.pot face o rectificativa sau declaratia initiala?????
Fondul pentru mediu
gabibotea
In situatia in care am importat bunuri ambalate am obigatia depunerii lunar la AFM a declaratiilor privind ambalajele?
Pentru a depune lunar aceste declaratii ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.