avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... expirare antecontract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

expirare antecontract de vanzare cumparare

buna ziua , sper ca ma poate ajuta cineva
vreau sa cumpar un teren care face obiectul unui antecontract de vanzare cumparare in doua parti; din antecontract reiese faptul ca data incheierii ctr de v/c sa fie 27.09, cu posibilitate de prelungire de maxim o luna (deci 27.10), ceea ce nu s a intamplat. In caz de reziliere vanzatorul plateste de 5 ori avansul; iar cumparatorul pierde avansul.
Vreau sa stiu daca acest antecontract mai este valabil .
Promitentul cumparator a achitat un avans apoi a dat intregul pret fara a se consemna printr o chitanta cerandu le promitentilor vanzatori sa scrie de mana, pur si simplu , pe antecontract ca si au primit banii si sa semneze .
Ce ar trebui sa i cer promitentului cumparator sa declare pt a renunta l drepturile din antecontract si apoi sa inchei cu vanzatorul ctr de v/c.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 16:21, 10 Noiembrie 2006
Pai ne aflam in fata unui inceput de inscris (zdelca) cu care se poate face dovada achitarii pretului si poate cere in instanta obligarea promitentului la incheierea contractului de V-C:((
S-a achitat tot pretul.
Daca dvs. il cumparati o sa aveti mari probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare antecontract de vanzare cumparare donbarlone donbarlone buna ziua , sper ca ma poate ajuta cineva vreau sa cumpar un teren care face obiectul unui antecontract de vanzare cumparare in doua parti; din antecontract ... (vezi toată discuția)
Expirare antecontract de vanzare cumparare donbarlone donbarlone buna ziua , sper ca ma poate ajuta cineva vreau sa cumpar un teren care face obiectul unui antecontract de vanzare cumparare in doua parti; din antecontract ... (vezi toată discuția)
Cumparatorul nu respect antecontract de v-c smartbastard smartbastard Buna ziua, In primul rand imi cer scuze daca s-a mai discutat despre acest topic si nu am gasit eu. Situatia este urmatoarea: la data de 04.05.2007 s-a ... (vezi toată discuția)