avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amenda ITM
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amenda ITM

As avea nevoie de o informatie. in anul 2007 am primit o amenda de la ITM (pentru recrutare persoane in strainatate), noi am contestat amenda dar nu am castigat procesul.Acum cateva zile am primi de la finante o somatie pentru plata sumei respective, intrebarea mea ar fi daca exsta o modalitate de a achita aceasta amenda in mai multe transe.(3 sau 4)
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: teleptean , utilizator 10:09, 16 Februarie 2010
Buna ziua !
Daca somatia nu prevede acest aspect, plata se face intr- o singura transa.
Cu stima !
Bineinteles ca se vor bucura sa primeasca banii si in transe, ca n-au ce face. La un client i-au luat toata suma de TVA care o avea de primit ca sa plateasca amenda pe care clientul trebuia sa o plateasca ITM ului. Insa cei de la adm finanicara te vor urmari pana la ultimul banut. Daca ai vreo incasare in vreun cont bancar pe firma vor fi primii care iti vor lua suma.
Dar cu singuranta poti plati si in transe, am mai porocedat asa si la alti clienti, care aveau amenzi restante de cativa ani buni, pana la urma totul s-a rezolvat. Din cate stiu sumele din amenzi nu sunt purtatoare de dobanzi.
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2010
teleptean, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare amenda itm Corina1989 Corina1989 Cum se poate amana/ contesta o amenda primita de la ITM? Suma este de 10.000 RON si nu o pot plati in 15 zile lucratoare. Se poate da si in transe? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie dupa 13 ani nichi4u nichi4u Buna ziua.Am primit zilele trecute un titlu executoriu + somatie pentru o amenda \"neplatita\" din anul 2003.Eu nu imi aduc aminte nici cand am luat amenda si ... (vezi toată discuția)
Dobândă ulterior declarării scadenței anticipate Dănuț-Adrian Dănuț-Adrian Bună seara, Având un credit restant fata de un IFN , am primit o notificare de declarare a scadenței anticipate, prin care eram donat să achit integral ... (vezi toată discuția)