avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fise Post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fise Post

Va rog mult de tot daca aveti fise de post pentru maistru si sef santier.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: anca_diana , utilizator 15:27, 9 Noiembrie 2006
maistru

- executa sarcini si/sau atributii in concordanta cu necesitatile si cerintele societatii
- raspunde de nerespectarea termenelor primite pentru executarea sarcinilor
- respecta R.O.I., normele de protectia muncii, igiena sanitara si normele P.S.I.
- raspunde disciplinar, material, civil sau penal, dupa caz, de integritatea valorii actiunii si pentru indeplinirea necorespunzatoare a sarcinilor stabilite prin prezenta fisa a postului.
- Coordoneaza personalul din subordine si lucrarile de constructie care se executa in santier
- urmareste incadrarea in consumurile normate
- raspunde de respectarea programului de lucru de la santier
- coordoneaza si controleaza activitatile subordonatilor,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post arhitect solomcarmendamiela solomcarmendamiela va rog sa-mi trimite-ti fisa postului arhitect, si mai am o intrebare: fisa postului pentru arhitect debutant-aflat inca in stagiatura este diferita fata de ... (vezi toată discuția)
Fisa post inginer automatist mirela_lmc mirela_lmc Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o fisa de post pentru INGINER AUTOMATIST ? (vezi toată discuția)
Fisa post lolita_2000 lolita_2000 buna ziua. sunt noua pe aici si as dori si eu fise post pt: DIRECTOR ECONOMIC DIRECTOR TEHNIC MANAGER CALITATE PREGATITOR PASTE CHIMICE (vezi toată discuția)