avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DECIZIA DE CONCEDIERE 65(1)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DECIZIA DE CONCEDIERE 65(1)

Buna ziua!
Am o problema referitor la o decizie de concediere.Am comunicat in scris unui salariat instiintarea de concediere 65(1)pe care a si semnat-o,incepand cu data de 11.11.2009-09.12.2009 avand perioada de preaziv 20 zile lucratoare.
Urmatoarea zi salariatul nu s-a mai prezentat la lucru,anuntand ca este in concediu medical,cea ce inseamna suspendarea preavizului.A mai avut interuperi de concediu combinat cu zile de preaviz si in final astazi in data de 16.02.2010 este ultima zi de preaviz ,nelamurirea mea este pe decizia de concediere care trebuie sa o duc la ITM la perioda de preaviz ce trec?11.11.2009-16.02.2010?????
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:52, 16 Februarie 2010
da
Pentru a motiva aceasta durata in care s-a efectuat intreg preavizul, cred ca ar fi bine sa specificati in decizie ca, "in perioada de la.. la ... preavizul a fost suspendat pentru incapacitate temporara de munca" Semnat si stampilat. Daca decizia a fost emisa se poate completa "de mana". Vedeti si "pretentiile"celor de la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintarea unui loc de munca alinnicolae alinnicolae aseara seful m-a anuntat ca nu vrea sa ma mai vada mi-a cerut sa-mi dau demisia si ca-mi da bonus 3 salarii.Am refuzat si i-am comunicat sa ma dea afara cu ce ... (vezi toată discuția)
Perioda concediu medical- suspendare care se inscrie in cm? In ce situatie, concediul medical - perioada de suspendare a CIM- se inscrie in Carnetul de munca? Multumesc! (vezi toată discuția)
Concediere daniela.ilea daniela.ilea Dupa ce primesc preavizul de 20 de zile pot sa intru in concediul medical? (vezi toată discuția)