avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... intrare in barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

intrare in barou

As avea o intrebare, cineva mi-a spus ca se poate intra in barou fara examen in caz ca ai fost judecator o anumita vreme. Este adevarat si daca da in ce conditii.
VA multumesc

INca 2 intrebari as avea, si anume Care sunt materiile din care se da examenul de intrare in barou; si : in toata tara consta examenul de intrare in barou din aceleasi materii sau sunt diferite?
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2006
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: rezonanta , utilizator 17:55, 10 Noiembrie 2006
INca 2 intrebari as avea, si anume Care sunt materiile din care se da examenul de intrare in barou; si : in toata tara consta examenul de intrare in barou din aceleasi materii sau sunt diferite?
Din cate stiu eu este adevarat.Consulta statutul profesiei de avocat
Din cate stiu eu este adevarat.Consulta statutul profesiei de avocat

1.Materiile sunt: Organizarea si exercitarea profesiei de avocat(lege+statut)
Drept civil
Drept procesual civil
Drept penal
Drept procesual penal
2 Indiferent in ce Barou din tara dai exam de admitere.......materiile sunt aceleasi
AAAAAA si ar mai fi si Codul deontologic al avocatului(cred ca il gasesti in statut la sfarsit)
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2006
Gabriela Mihai, Avocat
AAAAAA si ar mai fi si Codul deontologic al avocatului(cred ca il gasesti in statut la sfarsit)
va multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2010 ContSters67773 ContSters67773 Stiu ca este mult prea devreme sa vorbim despre modul in care se va desfasura examenul de primire in profesia de avocat 2010 ( Examenul de admitere in Barou), ... (vezi toată discuția)
Admitere avocatura septembrie 2005 yadhira yadhira Buna ziua dragi colegi. Daca aveti experienta in legatura cu examenul de admitere in barou sau daca abia o sa-l sustineti in toamna asta si aveti idee de cum ... (vezi toată discuția)
definitivat- materii de examen Ilincav Ilincav In cazul in care se alege ca materie de baza penal/procedura penala, ca materie optionala candidatul poate fi examinat din procedura civila? Din regulament ... (vezi toată discuția)