avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă despre avort
Discuție deschisă în Discuţia la modă

despre avort

imi poate spune cineva cu experienta cum decurg lucrurile atunci knd faci un avort? cat de rau doare,chiar si cu anestezie locala,care sunt consecintele,cat tine menstruatia dupa?
am 22 de ani si ma aflu pt prima data in situatia de a alege sa fac un avort . nu am niciun copil si este pt prima data knd raman insarcinata si nu este momentul sa am un copil....
maine trebuie sa ma duc sa fac acest lucru oribil si imi este foarte teama !!:(
imi poate da cineva cateva detalii despre ce ma va astepta maine?#-o pls
Cel mai recent răspuns: godspeed , utilizator 15:19, 17 Februarie 2010
nu este nici o problema cu anestezie generala nu trebuie sa ai probleme medicale majore , nu vei simti nimic, decat dupa ceva timp , dar este bine sa iei niste calmante si sa nu iti incepi activitatea sexuala decat dupa cel putin 1 luna dupa ce iti vine primul ciclu .sangerarile cred ca sunt in functie de fiecare si nu dupreaza prea mult pentru orice problema te poti adresa medicului care ti-a facut avortul.
dar cu anestezie locala ai idee cum este? mi-a spus un medic k nu este relevant sa faci anestezie generala pt un avort...... si din pacate , anestezia generala este mult mai scumpa dekt cea locala.... iar eu nu mai pot astepta....
O personalitate importanta spunea candva, cu referire la avort : "am observat ca toti cei care se pronunta in favoarea avortului sunt deja nascuti..."

In alta ordine de idei, care ar fi legatura dintre tema avortului si forumul avocatnet ?
era doar o discutie generala........dak are cineva placere sa imi raspunda.......
@elicka,
Aveti grija ce va doriti, ca s-ar putea sa vi se dea. Stiti vorba aceea: sunt mai multi cei care plang pentru ca li s-au indeplinit dorintele decat sunt cei care plang pentru ca nu li s-au indeplinit…

Faptul ca ati pus intrebarea (si) pe un site cu profil juridic ma determina sa cred ca sunteti in cautarea unui sprijin moral – de parca ati vrea sa va asigurati ca alegeti bine… Si ar mai fi ceva: se pare ca nu prea va intelegeti cu partenerul – adica, parca n-ati vrea sa fiti impreuna si in viitor…

E dreptul fiecaruia sa aleaga aceasta optiune si n-as milita pentru interzicerea avortului dar… mai ganditi-va…
Cand, e practic, “momentul” sa aducem pe lume copii? Exista un “moment” pentru aceasta?
Apoi, nu e “obligatoriu”, dar exista riscul sa aveti probleme atunci cand “vine momentul” pentru copii…
Fie sa aveti intelepciunea de a face alegerea justa!

Medicul va ofera toate sfaturile de care aveti nevoie – trebuie doar sa-l intrebati.

Alte discuții în legătură

Cine decide dacã face avort ? m1ha1g m1ha1g Mama vrea să păstreze copilul, tatăl însă nu vrea. Sau invers. Cine e cel care decide ? Ce se întâmplă mai târziu ? Se plătește pensie ... (vezi toată discuția)
Sarcina nedorita de tata dunncan dunncan Buna ziua , ce sa intampla in cazul unei sarcini survenite in urma unei aventuri sexuale , si madama respectiva vrea sa o duca mai departe desi eu nu sunt de ... (vezi toată discuția)
Am rămas însărcinată la 17 ani, iar mama vrea să mă oblige să avortez ELENA MARIA 33 ELENA MARIA 33 Am rămas însărcinată la 17 ani doresc sa il tin nu pot sa îl dau afara... mama mea stie si mă obligă să îl dau afara peste câteva zile , tatăl meu ... (vezi toată discuția)