avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Detasare?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Detasare?

Daca un angajat pleaca de vineri dim in team building de la Bucuresti la Sibiu, sta pana duminica dim, cand pleaca mai departe la cluj (la expozitie). trebuie sa pregateasca standul...si de luni pana marti munceste de dim pana seara, miercuri pleaca spre casa si ajunge pe la ora 16-17 in Bucuresti...la cate zile libere are dreptul si cum trebuie platite orele suplimentare?
Se respecta programul de la 9 - 17, daca numai drumul de intoarcere este de cp 8 - 10 ore?
Cel mai recent răspuns: alexandradian_a@yahoo.com , utilizator 19:34, 4 Martie 2010
Diurna acordata este in valoare de 32,5 ron, in schimb ii taie bonurile de masa pentru zilele in care este detasat...
La fiecare 2 sapt, este detasat 2 -3 zile, si in aceasta perioada se imprumuta de bani, pt ca nu ii ajunge o diurna de 32,5 ron/zi...ce poti manca intr-o zi de munca cu suma asta?
De cate ori pe luna are dreptul angajatorul sa detaseze un salariat?
(S-a schimbat seful si acesta are obiceiul sa-l detaseze foarte des), in aceasta perioada el vine cu bani de acasa (se imprumuta) ca sa poata sa mearga la servici!
Revin cu aceeasi problema la care nu am primit deocamdata un raspuns, si cu intrebarea: exista o limita a nr de zile pe luna trimisi in detasare?
Nu este trimis o luna consecutiv, ci cate 2, 3 zile la fiecare 2 sapt...cum se calculeaza orele suplimentare, se pune si drumul dus-intors si cu timpul ramas inafara orelor de program pe care il petrece in localitatea respectiva, cum se procedeaza?
pt o zi de detasare se da numai diurna? alte beneficii nu mai are angajatul?

va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea diurnelor. Teracsro Teracsro Buna ziua. Nelamurirea mea este legata de conditile in care se acorda sau nu diurna unui angajat la o firma privata. De exemplu : Eu sunt sofer la aceasta ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare la locul de munca lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Angajatorul m-a trimis in deplasare din Bucuresti in Maramures. As vrea sa stiu cum sunt platite orele ... (vezi toată discuția)
Timpul de lucru in delegatie ddoinatm ddoinatm in calitate de salariat al unui SRL, sunt trimis in delegatie in alta localitate decat in cea care lucrez, iar timpul de deplasare este de aproximativ 7 sau 8 ... (vezi toată discuția)