avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... acte pt. DJ
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

acte pt. DJ

Am si eu o nelamurire. Daca o persoana are atestat de instrumentist de la scoala populara de arta si doreste sa isi deschida PFA cu specialitate de DJ ,inafara de actele obisnuite de a deveni PFA mai are nevoie si de un alt atestat? Si daca da ,de care? Si binenteles cum se poate obtine acest atestat.
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 14:45, 16 Februarie 2010
da de ce te complici cu PFA , cu drumuri si bani pe la contabil, daca... poti sa fi salariat si in afara de sa iti iei banii, nu te mai intereseaza altceva... (daca esti deja salariat si ai si pfa...si ti se platesc o data toate cass si casss-urile, cica nu trebuie sa le mai platesti. daca asta aveai tu invedere).. parca Minsterul Culturii mai dadea atestate de tot felul.
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2010
ContSters83715, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate mama cu pfa si contract de munca ricosmin ricosmin Stiu ca s-a mai discutat pe acest subiect, insa nu am gasit exact raspunsul la nelamurirea mea. Am fost plimbat pe drumuri, de la primarie la asistenta ... (vezi toată discuția)
Pfa, angajat si cu carte de munca - actualmente in concediu ingrijire copil vlucian vlucian Buna ziua As dori sa prezint o situatie destul de complicata, situatie in care se gaseste sotia mea. Sper sa se inteleaga ceva. Astfel: - din 2001 este ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa webdesign ionut28ccr ionut28ccr Doresc sa imi infiintez un PFA si sa ma angajez cu 4ore/zi. Ce ma sfatuiti sa aleg? vor fi perioade unde voi incasa poate 100 ron/luna sau 5000 pe luna sau ... (vezi toată discuția)