avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale anulare somatie de plata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

anulare somatie de plata

am facut somatie de plata impotriva unui debitor, instanta a admis-o apoi primesc citatie pt anulare somatie de plata, de ce? care ar fi cauzele anularii?????
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:37, 14 Noiembrie 2006
asta-i calea de atac la somatia de plata. nu trebuie sa incerce si debitorul tot ce se poate?
actiunea in anulare a unei ordonante petnru somatie de plata este calea de atac impotriva ordonantei ce contine somatia de plata. Este ca un apel sau recurs, doar ca este calea speciala de atac in procedura somatiei de plata.
De obicei este o tergiversare a cauzei pentru sustragerea de la plata. Nu trebuie sa iti faci rpea multe griji. Fa o intampinare si cam atat. Du-te in instanta daca ai timp. Nu prea se admit asfel de cereri. Cel putin la mine mai rar.
pai din cate somatii am facut nimeni nu a contestat, pana acum, deci fac intampinare si cer in continuare judecarea in lipsa.
norocul tau, asta inseamna ca ai fost scutita de o pierdere de timp si de bataia de cap :)
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Competenta instanta zallyna zallyna O somatie de plata a fost judecata de un complet civil, cu respingerea acesteia. Deoarece somatia de plata este de natura comerciala, consider ca era de ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare magyari magyari Ordonanta de somatie de plata mai poate fi atacata cu contestatie in anulare, pe baza unor argumente care nu au fost ridicate in momentul judecarii cauzei ? ... (vezi toată discuția)
Actiune anulare conform og 5/2001! La primul termen la o somatie de plata conform OG 5/2001, mi s-a respins cererea de amanare pentru angajare de aparator. Se poate asa ceva? Poate cineva sa ... (vezi toată discuția)