avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune anulare conform OG 5/2001!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune anulare conform OG 5/2001!

La primul termen la o somatie de plata conform OG 5/2001, mi s-a respins cererea de amanare pentru angajare de aparator. Se poate asa ceva? Poate cineva sa imi trimita un model de actiune in anulare impotriva ordonantei de plata? In aceasta actiune se mai pot invoca aspecte de fond? Se poate invoca motivul ca ni s-a luat dreptul de a ne apara, intrucat avand cerere de amanare depusa nu am facut intampinare. Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: irinuca20 , utilizator 20:23, 7 Mai 2005
am raspuns la acest subiect pe alta sectiune a forumului.
Nu pot sa va dau un model de actiune in anulare, dar se poate invoca prin aceasta cale negarea dreptului de va anagaja aparator. Atata timp cat a existat o cerere scrisa (cu primirea judecatorului de serviciu) sau s-a consemnat cererea dvs de angajare aparator, primul termen de judecata nu poate fi considerat prima zi de infatisare astfel incat sa atraga decaderea din dreptul de a mai depune intampinare. Pe calea actiunii in anulare se pot invoca si aspecte de fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune anulare conform og 5/2001! La primul termen la o somatie de plata conform OG 5/2001, mi s-a respins cererea de amanare pentru angajare de aparator. Se poate asa ceva? Poate cineva sa ... (vezi toată discuția)
Exceptii si probe dupa interogatoriu adrianadamian2009 adrianadamian2009 Intrebare: In situatia in care la fond s-au administrat o parte din probe, dar reclamantul a solicitat interogatoriu si a fost admis, dupa interogatoriu se vor ... (vezi toată discuția)
Cerere in anulare la somatie de plata andral andral Revin cu un subiect mai vechi,nu inainte de a multumi tuturor pt. ajutor. Am un proces cu o institutie publica pt. recuperarea unui rest de plata a unei ... (vezi toată discuția)