avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie (vechime in magistratura)
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie (vechime in magistratura)

Buna ziua,

Sunt nascuta la data de 25.07.1956 , am o vechime in munca de 34 ani din care 19 sunt in cadrul magstraturii.

La ce varsta pot beneficia de pensie anticipata si la ce varsta pot beneficia de pensia de limita de varsta cu noile schimbari legislative.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cand poate iesi la pensie, fie si anticipata partial MarinelaM MarinelaM Buna ziua Daca un barbat , nascut la 16 nov. 1948 are 27 de ani vechime, cand poate iesi la pensie? Nu stiu ce grad de munca are. Daca mai are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Varsta minima de pensionare femei raluka raluka mama mea este nascuta in 1958 si are 34 ani de munca. in ce conditii se poate pensiona? care ar fi varsta limita la care se poate pensiona? (vezi toată discuția)
Varsta pensionare anticipata sandavasilescu sandavasilescu Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: o persoana este nascuta la data de 17 decembrie 1956 (femeie), are o vechime totala in munca de 34 ... (vezi toată discuția)