avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajari

Sotia mea este somera din luna mai 2009. A gasit undeva sa lucreze dar in baza unui contract de colaborare. Acest tip de contract ii va afecta somajul?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 16 Februarie 2010
Plata indemnizatiei de somaj inceteaza la data cand realizeaza, din activitati autorizate potrivit legii, venituri lunare mai mari decat valoarea indicatorului social de referinta, in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somer cu autorizatie pf? MARIAN LUCIA MARIAN LUCIA Buna ziua! As dori sa ma lamuriti daca somera fiind,am dreptul sa obtin o autorizatie persoana fizica necesara pentru colaborarea cu firma Provident.Se pierde ... (vezi toată discuția)
Drept de munca ContSters146176 ContSters146176 cand esti in somaj si primesti ajutorul de somaj ai dreptul sa lucrezi cu contract de colaborare? va afecta somajul? (vezi toată discuția)
Somaj ktygl19 ktygl19 Buna ziua. Am si eu o intrebare, la momentul actual sunt somer in plata, daca voi incheia un contract de colaborare cu o companie eu voi mai beneficia de ... (vezi toată discuția)