As dori si eu un raspuns intr-o problema legata de un partaj al unui imobil.
Sunt in proces de partaj cu fostul sot pentru o garsoniera, reevaluata anul trecut la 34.000 euro.
Am depus apel, deoarece trebuia sa ii dau 16.000 euro lui, desi am dovedit prin inscrisuri ca am avut contributia cea mai mare, de ex: 25% pt avans, salariul mai mare, bani in banca, ins instanta a considerat ca el a avut 70% contributie iar mie doar 30%.
Ideea este ca eu sunt de acord sa ii dau lui 50% din cat am achitata amandoi in timpul casatoriei garsoniera iar eu sa platesc in continuare rata integral, iar el sa renunte sa mai plateasca
Pb este ca avocata mea sustine ca el trebuie sa achite in continuare cu mine rata, chiar daca eu ii dau lui sulta, pana terminam de achitat garsoniera.
Este normal asa ceva, nu exista posibilitatea ca el sa atace in instanta ulterior decizia si sa aibe iar pretentii la garsoniera? De unde am eu garantia ca el va plati jumatate din rata cat mai avem de platit? Avocata sustine ca tribunalul ii poate popri din bunuri, dar care bunuri? Noi nu am avut decat acest bun, garsoniera. Cum este corect sa procedez?
Va multumesc si astept un raspuns!