avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit si penalitati
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit si penalitati

Nu am platit de ceva timp impozitul la firma si as vrea sa stiu unde ma pot interesa pentru a afla ce plati si penalitati am.Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: carmolau , utilizator 22:16, 16 Februarie 2010
in cazul neachitarii impozitului pe venit, va prezentati la administratia finantelor publice de care apartineti, la serviciul evidenta pe platitor si pe baza CNP-ului vi se vor comunica obligatiile de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casj brasov OlariuAndreea OlariuAndreea Buna ziua, Ca multi alti Brasoveni am probleme cu plata catre CASJ Brasov a unei sume aberante de 1800 ron. Am avut pe perioada 2007-2009 un contract civil ... (vezi toată discuția)
Se schimba modul de calcul al impozitului? irina_toader irina_toader Buna ziua, Am o intrebare legata de modificarile din 2012. Eu, in momentul de fata lucrez cu carte de munca, full time si am si un pfa cu codul caen 639 - ... (vezi toată discuția)
Cnp-ul public sau privat? e legal sa fie facut public de catre secretariatele facultatilor? ovidiu.tom ovidiu.tom O colega m-a rugat sa merg la decanatul Facultatii de Medicina si Farmacie din Galati sa vad daca s-au afisat listele cu studentii bursieri. Ce ma frapat este ... (vezi toată discuția)